Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás

Cs.B

fogászati problémája

Csókási Beatrix 089657645 20170712 16 33 06

Rendkívül problémás eset vagyok.Keresztharapásom van, fogpótlás előtti fogszabályozást szerettem volna .De elrettentem .A két bal alsó 7-es fogaimnál hatalmas tasakok alakultak ki , a régen kihúzott fogak mentén eltűnt a csont és fogvándorlás alakult ki.Mindkét rágófog befelé áll.Azt a tanácsot kaptam hogy ,fogszabályozás után el kell távolítani.Sajnálatos módon a csiszolt korona híd nem megvalósítható , nem bírnák el a meglazult fogak!Az orvos állítása szerint ( egyik sem mozog szilárdan áll )helyükre 4 db implantátum kerülne csontpótlással .De én ezt mindenképp el szeretném kerülni . Van arra valami megoldás hogy elkerülhető legyen a foghúzás és pótolni a hiányzókat, újabbak elveszítése nélkül ?

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Beatrix!

A röntgen alapján a 7-es fogaknál mélyebb tasakok alakultak ki, azonban parodontológia kezelésekkel a fogak hosszútávon megtarthatóak. A fogszabályozással valóban helyet tudunk csinálni, de fogágybetegségben szenvedők esetében az implantátumos megoldásokat javasoljuk, mivel a kezelt fogak nem bírnák el a hídpótlás terhelését. 

Az implatátum beültetés kapcsán nincs mitől tartania, egy korszerű, stabil, hosszantartó megoldást nyújthat az Ön számára.

Az alábbi linken olvashat bővebben a kezelésekről:

http://uniklinik.hu/kezelesek-...

http://uniklinik.hu/kezelesek-...

Ha bármilyen kérdése felmerülne, forduljon hozzám bizalommal.

Üdvözlettel:

Dr. Orbán Kristóf

parodontológus szakorvos


Névjegy

Dr Orban Kristof 7
Dr. Orbán Kristóf

Parodontológus szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése