Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás

újratömés

Tamás

Tisztelt Doktor úr/nő!Körülbelül 2-3 hete észrevettem, hogy a körülbelül egy éve tömött fogamban mozog a tömés. Elég problémás fog, az utóbbi 3-4 évben sokszor volt újratömve, mivel elég nagy rajta a lyuk. Gyökérkezelésre szerencsére nem volt szükség (nagyon tartok tőle). 1 éve kaptam bele fehér tömést, de sajnos újra kell tömetnem, de most másik fogorvost szeretnék választani, hátha ez az oka. A fog nem fáj, ha erősen ráharapok pillanatra belenyilal, de eddig egyik kezelésen sem merült fel a gyökérkezelés szükségessége. Ön szerint a lyuk mérete miatt szükséges lehet az idegelés? Arra gondolok, hogy ha már nem lehet megfelelően kitisztítani fúrással a fogat mert elérni az idegeket. Előfordulhat ilyesmi, vagy egy egyszerű újratömés is megoldhatja a problémát?

Válasz

A leírása alapján nagy valószínűséggel nem a fog újra tömése, hanem inlay- onlay készítése oldaná meg a fog problémáját. A gyökérkezelés elkerülését röntgenfelvétel és szájvizsgálat nélkül nem lehet megállapítani.

Esettanulmányok

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk