Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás

Gyökérkezelt fog

Balázs

T. Doktor Úr!Kb. egy hete átment rajtam az influenza. Gyors lefolyású volt, de azóta a bal alsó gyökérkezelt(10 évvel ezelőtt) rágófogam körül nagyon fáj az ínyem, és harapáskor fáj a fogam is. Az ínyem mellett, nagyon érzékenyek lettek a nyirokcsomóim is (nyomásra). Most Dalacint szedek, és fájdalomcsillapítót. Az lenne a kérdésem, hogy ez a fájdalom eredhet-e a fogamról, vagy esetleg a vírus okozta valamilyen fertőzés. Elmenjek e fogorvoshoz, vagy szedjem be az antibiotikumot?Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Az antibiotikumot feltétlenül szedje be! ( Dalacin-C 300mg: 5 napig, 3×1 kapszula) Amennyiben nem szedi be a kapszulákat a kúra végéig, úgy a rezisztens baktériumok számát növeli.

Mivel van fogászati panasza és azonos oldali nyirokcsomók reaktívan meg vannak nagyobbodva, ezért kérem keresse fel az Önt kezelő fogorvost.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Esettanulmányok

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk