Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás

elhalt fog

Viktoria

Tisztelt Doktornő!Az egyik első metszőfogom kicsit sárgább a másiknál, sajnos elhalt és észre sem vettem. Nem fáj, nem lyukas és semmi problémám nincs vele, de a fogorvosom azt javasolja, hogy gyökérkezelni kéne a baj megelőzése érdekében. Meg szeretném kérdezni, hogy Ön szerint tényleg szükséges ez? A gyökérkezelt fog sokkal könnyebben törik, mint a többi, és esztétikailag sem lenne szép látvány, ha még lenne rajta egy korona is. Gondolja, hogy a fogam szine jobba elváltozhat, vagy akár még évekig is tünetmentes lehetnék?Válaszát előre is köszönöm:Viktória

Válasz

A gyökérkezeletlen elhalt fog góc a szervezetben. A gócot vagy a fog gyökérkezelésével vagy a fog eltávolításával lehet.

A színváltozás az elhalt fogaknál folyamatos! Ma már olyan technikai háttér áll rendelkezésre, hogy tökéletes esztétikumú és funkcionális fémmentes, esztétikus koronákat lehet készíteni!

Esettanulmányok

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk