Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás
Kérdés beküldése

Legfrissebb kérdések

fogszabályzó levétel

A kérdésem az lenne, hogy vállalnak-e fogszabályzó levételt úgy, hogy nem Önöknél lett feltéve a készülék.

K. Lilla

Fogszabályzó gyűrű alatt fájdalom

Kedves Doktor Úr/ Doktornő!

4 nappal ezelőtt rakták fel a fogszabályzó készülékemet. A jobb és bal felső nagyőrlőmre ragasztottak fel egy-egy gyűrűt. Jelentkeztek a szokásos fájdalmak a fogszabályzó felrakása után, de mindezek mellett a bal felső nagyörlőmmel nem lehet ráharapni semmire, annyira érzékeny, míg a jobbnak semmi baja. A fogszabályzó felrakása előtt egy hétig tágító gumik voltak felhelyezve mindkét fogam mellé. A bal nagyőrlőm tömve van, de a fogszabályzó felrakásáig nem jelentkezett semmilyen fájdalom vagy panasz. Mi lehet a baj? Megsérülhetett-e a fogam a gyűrű felrakása közben? Vagy elfog múlni hamarosan magától a fájdalom?

Köszönöm a válaszát!

H. Hanna

Fogszabályozás

Tisztelt Doktor Úr/Nő,

Felső állkapocsi fogszabályozásra lenne szükségem. Külföldön élek. A kozultációk miatt sürven kelle haza utaznom, ami a munkám miatt körülményes lenne. Miután a fogszabályozó felkerült, van Önöknél lehetőség a személyes konzultáció kiváltására egy online eszközzel történő konzultációra ( például video telefonálás ) ?

Üdvözlettel,
Hanna Hans

B. Annamária

Fogszabályozás

Jó napot kívánok! A kérdésem az lenne hogy implantatummal/tumokkal lehet fogszabályoztatni?Válaszukat köszönöm

K. Zsolt

Cirkon koronák

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Frontfogaimra szeretnék koronát csináltatni (3 vagy 4 fogra), mert gyökérkezeltek, le is tört belőlük és el vannak színeződve. Igen erős mélyharapásom van. Mit tudnának ajánlani? Elsősorban cirkon koronára gondoltam, azok közül is a teljes cirkonra, porcelán leplezés nélkül. Szükséges előtte a mélyharapást kezeltetni hogy elférjenek a fogak? (40 év körüli vagyok, fogszabályozásba időhiány miatt egyelőre nem fognék bele)

Válaszukat köszönöm, üdvözlettel

K. Alexandra

Fogszabályzó

Üdvözlöm! Nagyon előre áll a felső állkapcsom az alsóhoz képest és akinél voltam orvos,ő műtétre akarna küldeni,de inkább kikérném másnak is a véleményét,lehetőleg megúsznám. Milyen vizsgálatot javasol?! Esetleg röntgen? Előre is köszönöm!

B. Barbara

Extrém túlharapás

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy extrém túlharapás esetében lehetséges-e fogszabályzóval korrigálni a fogakat?!

Válaszát előre is köszönöm!

K. Réka

Afta és éjszakai fogszabályzó

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő!
A hét elején végre lekerült az állandó fogszabályzóm. Kaptam helyette egy éjszakai rögzítő fogszabályzót, és ezután jött a gond. Első éjjel után még annyira nem volt gond, de a második után elkezdett fájdogalni a torkom. Ekkor már gyanús volt a dolog, de nem törődtem vele, mert mikor volt állandó, kaptam mellé egy műanyag furcsa éjszakait is, amitől ugyanaz a panaszom volt ( ezt azért kellett volna hordanom hogy egy kicsit felgyorsítsa a fogszabályzást.) De tegnapelőtt este már nem bírtam se nyelni se beszélni annyira fájt a torkom. Ezután orvos megnézte végre, és kiderült, hogy van egy afta a eléggé hatul, a torkomnál valahol. Itthon én is megnéztem, és be van gyulladva eléggé, szóval nem csodálom hogy fáj. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e hogy az afta kialakulásához köze van ennek a rögzített fogszabályzónak vagy más okot kell keresni? Korábban még sosem volt aftám... A másik kérdésem az, hogy ez továbbterjedhet a fogszabályzó által? Azt nem csinálhatom, hogy nem használom, mert akkor visszaállnak a fogaim úgy ahogy 2 éve voltak.

A választ előre is köszönöm!

K. Cintia

Progenia

Üdv,
26 éves vagyok, progeniám van. Szeretnék végetvetni ennek egy műtéttel, de nem igazán találok a témában semmit. Szájsebészeti oldalakon nincs feltüntetve, hogy ezzel foglalkoznának. Kihez tudok fordulni információért/ konzultációért?
Köszönettel : Kiss Cintia

Z. Ildikó

Fogorvos váltás

Tisztelt Dr. Úr/ Dr. Nő!

Már több mint 2 éve járok fogszabályozásra, és az a problemám, hogy időpont hianyaban nagyon lassam halad ez a procedúra. Esetleg lehetseges a fogorvos váltás, hogy Önökhöz tudjak járni? Előre is köszönöm :)

Csaba H.

Fogszabályozás

Tisztelt Doktor Nő/Úr!Fogszabályzással kapcsolatban lenne pár kérdésem.17 éves vagyok és úgy tudom hogy kedvezmény jár a fogszabályzó készülékre 18 éves korig,ez igaz?Az éjszakai/kivehető fogszabályzó mennyire hatékony,és milyen árakban mozog?Válaszát előre is köszönöm!

C. Andrea

Fogszabályozás

Üdvözlöm!Jártam önöknél a múlthéten, bölcsesség fog kihúzáson vettem részt. Készült röntgen is. Doktor úr említette a fogaszbályozást és azután érdeklődnék. Van két felső szem fogam is. Nem tudom kell e húzni vagy megoldható szabályozással.Evvel kapcsolatban kérnék tájékoztatást és egy körülbelüli árajánlatot.Köszönöm válaszát előre is.Maradok tisztelettel, Andrea