Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás
Kérdés beküldése

Legfrissebb kérdések

K. Réka

Afta és éjszakai fogszabályzó

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő!
A hét elején végre lekerült az állandó fogszabályzóm. Kaptam helyette egy éjszakai rögzítő fogszabályzót, és ezután jött a gond. Első éjjel után még annyira nem volt gond, de a második után elkezdett fájdogalni a torkom. Ekkor már gyanús volt a dolog, de nem törődtem vele, mert mikor volt állandó, kaptam mellé egy műanyag furcsa éjszakait is, amitől ugyanaz a panaszom volt ( ezt azért kellett volna hordanom hogy egy kicsit felgyorsítsa a fogszabályzást.) De tegnapelőtt este már nem bírtam se nyelni se beszélni annyira fájt a torkom. Ezután orvos megnézte végre, és kiderült, hogy van egy afta a eléggé hatul, a torkomnál valahol. Itthon én is megnéztem, és be van gyulladva eléggé, szóval nem csodálom hogy fáj. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e hogy az afta kialakulásához köze van ennek a rögzített fogszabályzónak vagy más okot kell keresni? Korábban még sosem volt aftám... A másik kérdésem az, hogy ez továbbterjedhet a fogszabályzó által? Azt nem csinálhatom, hogy nem használom, mert akkor visszaállnak a fogaim úgy ahogy 2 éve voltak.

A választ előre is köszönöm!

K. Cintia

Progenia

Üdv,
26 éves vagyok, progeniám van. Szeretnék végetvetni ennek egy műtéttel, de nem igazán találok a témában semmit. Szájsebészeti oldalakon nincs feltüntetve, hogy ezzel foglalkoznának. Kihez tudok fordulni információért/ konzultációért?
Köszönettel : Kiss Cintia

Z. Ildikó

Fogorvos váltás

Tisztelt Dr. Úr/ Dr. Nő!

Már több mint 2 éve járok fogszabályozásra, és az a problemám, hogy időpont hianyaban nagyon lassam halad ez a procedúra. Esetleg lehetseges a fogorvos váltás, hogy Önökhöz tudjak járni? Előre is köszönöm :)

Csaba H.

Fogszabályozás

Tisztelt Doktor Nő/Úr!Fogszabályzással kapcsolatban lenne pár kérdésem.17 éves vagyok és úgy tudom hogy kedvezmény jár a fogszabályzó készülékre 18 éves korig,ez igaz?Az éjszakai/kivehető fogszabályzó mennyire hatékony,és milyen árakban mozog?Válaszát előre is köszönöm!

C. Andrea

Fogszabályozás

Üdvözlöm!Jártam önöknél a múlthéten, bölcsesség fog kihúzáson vettem részt. Készült röntgen is. Doktor úr említette a fogaszbályozást és azután érdeklődnék. Van két felső szem fogam is. Nem tudom kell e húzni vagy megoldható szabályozással.Evvel kapcsolatban kérnék tájékoztatást és egy körülbelüli árajánlatot.Köszönöm válaszát előre is.Maradok tisztelettel, Andrea

P.Nóra

Fogszabályzás

Tisztelt Doktor Úr/Nő!A felső fogsorom egy kissé kusza, az alsó viszont rendben van. De (saját véleményem szerint) a harapásom nem megfelelő. Ez esetben mindkét fogsoromra raknának fogszabályzót? Maga szerint érdemes csak a felső fogsoromra szabályzót teteni? Az lenne még a kérdésem, hogy valahol lehet-e Önöknek fotót küldeni (nem fogászatni röntgen képet) , hogy tanácsot adjanak?

Andrea H.-R.

Foszabályzás

Üdvözlöm! Kislányom 10 éves. Görbék a fogai, még vannak tejfogaink. A fogorvosunk egy szilikon fogegyenesítő tréner (szilikon) használatát javasolta. Mi a véleménye, segíthet ez nekünk?Válaszát előre is köszönöm!

Edina S.

Fogszabályzás

Tisztelt Doktor Úr/Nő!Jelenleg 24 éves vagyok és 15 éves koromban felül volt rögzített fogszabályzóm, ahol helyteremtés céljából kihúzták két fogamat. A fogszabályzó egyéb okok miatt hamarabb lekerült, és alul így el sem kezdték a kezelést, felül meg befejezetlen maradt. Jelenleg az a problémám, hogy az alsó fogsorom feltorlódott és sokkal kiljebb van mint a felső, illetve a felső fogsorom beesettnek tűnik. Érdeklődnék, hogy erre a problémára van-e valamilyen megoldás?Köszönettel: Edina

P. N.

Fogszabályzó

Nincs szükségem fogszabályzóra, de manapság nagy divat és bevallom, nagyon tetszik. Felrakhatja-e az orvos ép fogakra, vagy árt? Ha felteszi ugyan úgy kell járni havonta kezelésekre, mint, ha nem csak a divat miatt lenne fenn? Ugyan annyit kell érte fizetni? Ha úgy döntök leveszi? Ugyan azt az ívet nem tudja többször felragasztani, vagy ez lehetséges?

M. Gabriella

Fogszabályozás

Tisztelt Doktor Úr/Nő!Érdeklődnék, hogy 46 évesen lehetséges-e még a fogszabályozás és kb. mennyi időt vesz igénybe a helyreállítás, valamint kihez jelentkezhetnék be ezzel kapcsolatban Önöknél?

N. Gyöngyi

OP és TELE röntgen

Tisztelt Fogászat!Gyermekem állandó fogszabályzóval rendelkezik, a Heim Pál kórház Állcsont-orthopediai és Fogszabályzási Osztályhoz tartouznk, és szükségünk lenne az orvosunk által kért OP és TELE röntgenre, mivel a rendelőben jelenleg nem működik, minél előbb szükségünk lenne a felvételekre. Az lenne a kérdésem, hogy Önöknél pénzbe kerülne-e megcsináltatni,mivel gyermekem kiskorú,vagy esetleg ezt nem állja a Taj ?Válaszát előre is köszönöm!