Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás
Kérdés beküldése

Legfrissebb kérdések

Fogaszati problemak

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Két kérdésem is lenne.December óta fogszabályzós vagyok és a fogaim vegen feher foltok jelentek meg(szerencsere meg nem tul eszreveheto), ez elott semmi ilyen problema nem volt a fogaimmal,az orvosom azt mondta, nem kell emiatt aggodnom ha lepolirozza el fog tunni.Azt olvastam, hogy az ilyen jellegu problemat ozon kezelessel el lehet tuntetni. Ez mennyire igaz? A masik lehetoseg a fogfeherites amit egesz biztosan szeretnek majd csinaltatni a fogszabalyzo levetele utan.
A masik problemam, hogy a jobb felso 2-es es a bal felso 2-es fogam(fokent) nem egyforma, az egyik jo, de a masik rovidebb es mas a formaja is(hegyesebb kicsit), azt szeretnem kerdezni, hogy ezt a problemat, hogyan lehet orvosolni? Ugy hallottam, hogy a direkt vagy a porcelan hejjat javasoljak.De mivel en eleg fiatal vagyok meg ehhez(18) nem szeretnek ehhez folyamodni es tonkretenni az epp fogaimat, valamint ugy tudom, hogy a hej feltetele utan feherites se lehetseges.Tudna esetleg valami mas megoldast javasolni? A differencia nagyon minimalis!
Koszonettel:Kinga

hídpótlás

Tisztelt Cím!

Ez év júniusában egy öttagú hídpótlást készíttettem a fogorvosommal bal oldalon felül. Amikor a szín kiválasztására került sor, színskálából kiválasztottuk közösen a "megfelelő" színárnyalatot. Ekkor úgy tűnt, hogy ez a szín áll legközelebb az igazi fogaimhoz. (A3-as). A fogmű beragasztása után otthon vettem észre természetes fénynél, hogy színe jóval világosabb, mint az eredeti fogszínem, így a fogaim optikailag piszkosnak, szürkének tűnnek, ami nagyon zavaró, ezen kívül a fénye is más. A kérdésem az lenne, mit lehetne utólag tenni? A garancia ilyen esetre vonatkozik-e? Illetve megoldás lehet-e egy "fogfehérítés" pontosabban egy hozzá világosítás?
Válaszukat előre is köszönöm!

Szilvi.

Fogfehérítés

Tisztelt Hölgyem/Uram !

A jobb felső kettes fogam műfog, amit szeretnék fémmentes koronára cseréltetni. A cserét megelőzően fogfehérítésen is gondolkodom, ám nem tudom, javasolt-e az én esetemben a fogak fehérítése, mivel -gondolom- az idő előre haladtával az eredeti fogaim színe változni fog, a koronáé pedig nem.
Ilyen esetben szokták egyáltalán javasolni a fehérítést?
Előre is köszönöm a válaszukat.
Judit